Zdravé tuky
Když přemýšlíme o hubnutí, první věcí, co nás obvykle napadne je, že vynecháme tuky ve stravě.
Když přemýšlíme o hubnutí, první věcí, co nás obvykle napadne je, že vynecháme tuky ve stravě.
Avokádo z botanického hlediska patří mezi ovoce, nicméně z kulinářského hlediska je řazeno mezi zeleninu, protože se hojně využívá v receptech na slaný nebo slano-kořeněný způsob.
Skořice je jedním z nejoblíbenějších a nejznámějších koření, které se využívá po celém světě pro svou charakteristickou vůni a chuť. Toto koření má dlouhou historii v kulinářském i léčebném použití a nabízí mnoho zdravotních výhod.
Staré anglické přísloví praví "An apple a day keeps the doctor away" - "Kdo jablko denně sní, k tomu lékař nechodí"
Svým klientům doporučuji používat jablečný ocet k dochucování jídel. Účinky na hubnutí a na zdraví jsou nedoceněné. Podívejme se tedy na to jak se jablečný ocet vyrábí a jaké jsou výhody jablečného octa.
Zařazujete do svého jídelníčku ořechy? Určitě víte, že ořechy jsou zdravé a obsahují velké množství vitamínů a minerálů. Jak je ale připravovat, tak, abyste využili to, co nabízejí na maximum? Proč je vůbec důležité namáčení ořechů?
Klíčky a výhonky zeleniny není nutné blanšírovat.
Jsem certifikovaná výživová poradkyně programu Metabolic Balance®, kterým jsem si sama prošla jako klientka. Baví mě všechno, co se týká zdravého životního stylu. Metabolic Balance® totiž není jen o hubnutí, ale i o změně přístupu ke stravě i k sobě.
Více o programu Metabolic Balance® zde Co je Metabolic Balance® a Video o Metabolic Balance
Máte zájem o podrobnějíš informace? Ráda se vám budu věnovat.
Napište mi nebo si zarezervujte Informační hovor zdarma